Trykmetoder

En kombination af vores mangeårige erfaring, brede know-how samt investeringer i ny teknologi gør Dittokan til en kompetent partner inden for fremstilling af selvklæbende etiketter, billetter og tags. Vi rådgiver vores kunder vedrørende valg af trykmetode til den enkelte løsning. Trykmetoden kan være enten flexo eller digital. 

FLEXOTRYK

Flexotryk er den fleksible og økonomiske trykteknologi til de fleste større oplag. Hos Dittokan kan vi producere enten med UV eller vandbaseret trykfarve. Vi har mulighed for at trykke selvklæbende etiketter i mange forskellige typer af materialer og med mange forskellige klæbere. Vi kan samtidig trykke på ikke klæbende produkter i karton, papir og syntetiske kvaliteter i op til 10 farver og med forskellige typer af lak, laminering og variable data. Dittokan producerer mange forskellige slags utrykte etiketter, der leveres i rulle, ark eller falset. Etiketterne kan leveres med perforation og evt. beskyttelseslak til diverse printere.

DIGITALTRYK

Dittokan følger med i den digitale udvikling og investerer løbende i ny teknologi på området for at tilpasse sig kunders efterspørgsel. Digitaltryk er under stor udvikling og udgør den perfekte løsning på krav om kortere leveringstid, mindre oplag og lave startomkostninger. Hvis en kunde hos os ønsker små oplag, evt. med flere varianter, og hurtig levering kan vi derfor anvende den digitale trykmetode. Den digitale trykmetode har desuden den ekstra fordel, at kunden har mulighed for at få trykt variable data på produktet. 

 

Selvklæbende etiketter

Billetter / Tags

Utrykte etiketter

Thermo Transfer farvebånd

Dittokan leverer transferfolie til både flathead og near edge printere Folierne kan være af typen voks,voks/harpiks eller harpiks.