Etiketprintere

Farvebånd

Stregkodescannere

Håndterminaler

Truckterminaler

Industrielle tablets

Software

Print and Apply

Oprullere / Dispensere

INDUSTRIEL  IT - VORES  SPECIALE

Sammen med vores strategiske samarbejdspartner, Norris Print-Tech, tilbyder vi også produkter til printning af labels med labelprintere, scanning af stregkoder og implementering af løsningerne i din eksisterende IT løsning. Du får sparring og hjælp til at få implementeret en løsning og får forståelsen for integrationen med i pakken, når du benytter dig af den samlede løsning. Kontakt os for mere info eller hvis du gerne vil have besøg med demo af udstyr

Find den rigtige etiketprinter / labelprinter

Med vores ekspertise i etiketprintere har vi betjent det danske marked med labelprintere og vi har opbygget vores kompetence inden for nøje udvalgte, førende printerfabrikater - cab og Zebra. Finder du ikke den model eller det fabrikat du søger som din nye etiketprinter / labelprinter, så ring og spørg ind til det. Der er virkelig mange konfigurationer at vælge imellem, og en printer skal jo matche det labelmateriale og farvebånd, der giver det ønskede labelprint mht. udseende og holdbarhed foruden anvendelighed med eksisterende software og produktionsudstyr. En printerforespørgsel leder derfor ofte til en snak om labels og Thermo Transfer farvebånd.
Zebra ZD420D/ZD420T
cab EOS 2 og EOS 5
Zebra GK420/GX420/GX430
Symbol Li3678/Li3678-ER
Zebra DS2278 / DS2208
CipherLAB 1560P / 1562

INDUSTRIEL  IT - VORES  SPECIALE

Vi har specialiceret os i handel med - og integration af industrielt IT udstyr, såsom labelprintere/etiketprintere, håndterminaler, stregkodescannere, truckterminaler, etiketteringsudstyr mv. Vi har vores egen etiketproduktion, så vigtigheden af de rigtige label- og farvebåndsmaterialer er altid i fokus. Softwareløsninger og integration er også i fokus og giver dig en leverandør, der forstår arbejdsprocesserne - og dermed kan yde en langt bedre rådgivning til at købe det rigtige udstyr første gang. Søger du noget som ikke er vist på siderne, så tag fat i vores produktspecialister på området (under produktgrupperne)

Find den rigtige etiketprinter / labelprinter

Med vores ekspertise i etiketprintere har vi siden opstarten i 1987 betjent det danske marked med labelprintere og vi har opbygget vores kompetence inden for nøje udvalgte, førende printerfabrikater - cab og Zebra. Finder du ikke den model eller det fabrikat du søger som din nye etiketprinter / labelprinter, så ring og spørg ind til det. Der er virkelig mange konfigurationer at vælge imellem, og en printer skal jo matche det labelmateriale og farvebånd, der giver det ønskede labelprint mht. udseende og holdbarhed foruden anvendelighed med eksisterende software og produktionsudstyr. En printerforespørgsel leder derfor ofte til en snak om labels og Thermo Transfer farvebånd.
Zebra ZD420D/ZD420T
cab EOS 2 og EOS 5
cab EOS1 og EOS4
Zebra ZD620D/ZD620T
Zebra ZD410
Zebra TLP2824Plus / LP2824Plus
Zebra GK420/GX420/GX430
cab MACH1 og MACH2
Epson TM-T88V Kvitteringsprinter
Zebra ZD500
Zebra ZD420C
Zebra GC420

Etiketprintere

Farvebånd

Stregkodescannere

Håndterminaler

Truckterminaler

Industrielle tablets

Software

Print and Apply

Oprullere / Dispensere