OM DITTOKAN

EN ERFAREN PARTNER I BRANCHEN

Dittokan har beskæftiget sig med produktion af etiketter siden 1977. Dittokan etablerede dengang virksomheden med udgangspunkt i et idégrundlag, som vi også arbejder ud fra i dag: Dittokan skal fremstille etiketter af højeste kvalitet og levere til tiden med henblik på at fastholde og udbygge gensidigt værdifulde relationer til eksisterende og nye samarbejdspartnere.

Kundernes behov og krav skifter med tiden, men Dittokan har teknologisk og fagligt formået at følge med den tryktekniske udvikling. Vi har altid bestræbt os på at skabe et godt arbejdsmiljø for at tiltrække og holde på dygtige medarbejdere. Vores mangeårige erfaring med produktion af primært selvklæbende etiketter og billetter har givet os et solidt kendskab til branchen og de parametre, der er afgørende for at kunne levere et optimalt resultat hver gang.

LØSNINGER TIL INDIVIDUELLE OG SPECIELLE BEHOV

Hovedparten af Dittokans kunder har individuelle og specielle behov og ønsker, som vi gennem vores kompetence, fleksibilitet og innovation omsætter til et færdigt produkt. Én ting har vores løsninger dog tilfælles: de tilfredsstiller vores kunders behov. Det skyldes ikke mindst vores grundige forarbejde, kompetente rådgivning og strenge, interne kvalitetskontrol. Det er væsentlige faktorer, som vi aldrig går på kompromis med. Vi udvikler og fremstiller altid vore produkter i tæt og konstruktiv dialog med vores kunder og samarbejdspartnere. Det er en klar forudsætning for, at produktionsprocessen forløber korrekt fra start til slut..

Hos Dittokan står vi altid til rådighed, og vi rådgiver dig gerne om vores forskellige miljørigtige løsninger. Kontakt os i dag og hør nærmere om dine muligheder for et mere bæredygtigt valg..