Industrier

Segmenter

Vi hjælper med at skabe unikke etiketter som som kan hjælpe jer med at skille sig ud. 

Vores skræddersyede tilgang betyder, at vi kan hjælpe jer med at få skabt etiketter, der passer præcist til jeres ønsker indenfor behov og brandidentitet.

Hos Dittokan A/S prioriterer vi bæredygtige løsninger i vores produktionsprocesser. Ved at tilbyde miljøvenlige materialer og metoder kan vores kunder ikke kun skille sig ud, men også bidrage til en mere bæredygtig verden.

Tag et kig i de forskellige segmenter vi opererer indenfor.

Skil dig ud med dine produkter

Find Dittokan A/S i adskillige segmenter:

I et samfund med overfyldte supermarkedshylder og et stort udvalg af produkter er der kamp om at få blikfang. Ønsker du at ville skille dig ud med dit produkt kan vi hjælpe jer. Hvis i leder efter kvalitet og fleksibilitet, er vi, Dittokan A/S din partner.

fødevareindsustrien

Se mere her

Drikkevarer

Se mere her

Transport & Logistik

Se mere her

Detailhandel

Se mere her

Videresalg

Se mere her

Medicinal

Se mere her

Biletter & Tags

Se mere her

Industri

Se mere her

Hvordan kan vi hjælpe?

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for rådgivning eller ønsker et tilbud. Vi sidder altid klar til at rådgive.

navn
e-mail
emne
besked

VI HAR RESPEKT FOR MILJØET

Miljø og bæredygtighed har stor betydning for Dittokan og vi har derved implementeret en række initiativer for at mindske vores miljøpåvirkning og ressourceforbrug. Dette inkluderer strategier for affaldsreduktion, energieffektivitet og anvendelse af genanvendelige materialer i vores processer og produkter.

Vi prioriterer partnerskaber med leverandører, der deler vores engagement for bæredygtighed og vi stræber efter at sikre, at vores kunder får adgang til miljøvenlige løsninger og produkter. Gennem innovation og konstant forbedring sørger vi at gøre en positiv forskel for miljøet, samtidig med at vi opretholder kvalitet og god service.